augustime

Direktlänk till inlägg 24 maj 2013

Text och kärlek

Av augustime - 24 maj 2013 17:57

Undrar du om du är kär, om killen du gillar är kär i dig? Kolla in detta inlägg!


Om du är kär, så ska du verkligen tycka om personen mer än en kompis. För vissa pirrar de till i magen, för andra så vet man knappt vad man ska säga. Om du är kär måste du också ha träffat och rört personen, åtminstone också talat till den och veta lite om den. Om du inte vet hur personen är, så är det kanske dax att börja lära känna han/hon. 

Tips:

1. Fråga efter skolan om personen vill hitta på något kul, om det känns säkrats att ta med en kompis så ta med dig någon också. 

2. Vill du vara lite mer "kompis" de första gångerna, så testa med ställen där det är mycket folk. T.ex en marknad, någon affär eller så kanske ni kan gå runt på stan. 

3. På de här kompis-ställerna kommer ni kunna skratta, prata mycket och samtidigt lära känna varandra. Det gör att du kommer få reda på hur både personen är och vad den gillar och lite annat om den. 

4. När ni lärt känna varandra lite bättre kan man börja gå hem till personen, eller hem till dig, för att veta hur det är hemma hos den. Tänk efter lite vad du skulle kunna göra, hitta på något kul på gården och var kreativ, pinsam tystnad är inte något vidare..

5. Nu kanske du vill testa lite om killen gillar dig på riktigt, när ni hängt ett tag och haft skoj tillsammans. Titta mycket in i personens ögon, småle ibland och säg en kompimang. Är du för blyg så kan du vänta ett tag till, har inte personen sagt något om dig så betyder det att den är för blyg, eller för att den bara vill vara din kompis.

6. Nu har det gått ett tag, ni kan på b.la bio eller något annat småmysigt. Vid detta tillfälle brukar det oftast hända oväntade saker..

7. Om inget har hänt efter ett långt tag så är det nog dax att leta upp en nya kille/tjej att gilla lite extra. Eller så kan du bara njuta riktigt av att du faktiskt är singel, som jag!


Om personen du tycker om gillar dig ska han/hon kunna ställa fina komplimanger, fråga dig saker och kan vara sig själv med dig. Så kan också vänner bete sig, så var inte för snabb med att vara romantisk!

 


 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av augustime - 8 december 2013 17:00


1. Träna inomhus några minuter först. Uppvärm inne därdet är skönt och varmt. Kanske kan du jogga på ett springband eller göra rörelser till musik i 5-10 minuter. Det är lättare att komm ut i kylan sen. Stretcha i 3-5 minuter, lite höfter.   2. K...

Av augustime - 8 december 2013 09:15


Bara jag som älskar Kenzas nya nyårs-klänningar? Finns en med axelband och en med ärmar. Den med ärmar är snyggast tycker jag, riktigt mig. Den är grön med öppen rygg och riktigt glittrig, så som det ska vara på nyår. Är jätte sugen på den själv, sup...

Av augustime - 7 december 2013 16:30


* Kolla hur mycket pengar du har är prio ett. Har du inte så mycket pengar, kan du be dina syskon om de vill köpa en julklapp till era föräldrar med dig.   * Mammor kan önska sig allt från gulliga ugglor till coola köksredskap. Ugglor är väldigt ...

Av augustime - 7 december 2013 09:01


 

Av augustime - 10 november 2013 18:00


Eva Mendes och Ryan Gosling kanske snart skiljer sig. Efter två år ihop börjar relationen hamna lite på hal is. En gång när en reporter började prata om paret började hon prata om att hon lever i en skyddande bubbla.   Ashton Kutcher är dunderrik...

Ovido - Quiz & Flashcards