augustime

Direktlänk till inlägg 9 november 2013

Stretching övningar-Rygg och bröst

Av augustime - 9 november 2013 13:00

Rygg

  • Ländrygg – (raka ryggmuskeln). Lägg dig ner på rygg på ett mjukt underlag. Placera armarna längs med kroppen för att hålla balansen. Rulla sedan försiktigt runt bakåt tills det sträcker i ländryggen. 
  • Bröstrygg – (övre rygg). Stå axelbrett med fötterna, korsa sedan armarna och placera händerna i knävecken. Skjut sedan upp ryggen som en katt tills det stramar i övre ryggen, runt skulderbladen. Magen ska hållas spänd under hela stretchen.
  • Stående rygg – (breda ryggmuskeln). Stå med böjda ben och överkroppen framåtfälld. Ta tag i en stång eller liknande med höger hand, ungefär i höfthöjd. Luta dig ut från stången så att det stramar i ryggens högra del. Magen ska hållas spänd under hela stretchen. För att öka stretchen drar du höger höft bakåt/åt vänster utan att röra övriga kroppen.
  • Stående trapezius – (nacken). Stå med lätt delade och böjda ben. Håll ner höger skuldra/axel och luta huvudet åt vänster så att det stramar på nackens högra sidan.

Bröst

  • Liggande bröst – (bröstmuskeln). Ligg ner på golvet på mage. Sträck ut höger arm 90 grader ut från kroppen och böj den 90 grader i armbågsleden. Pressa försiktigt uppåt med vänster hand, tills det stramar i höger bröstmuskel. Höger axel ska vara tryckt mot golvet under hela rörelsen.
  • Stående bröst - (bröstmuskeln). Placera vänster underarm och handflata mot en stång eller liknande med armbågen i samma höjd som axlarna. Ta ett steg fram med vänster fot, och håll magen spänd. Fixera överkroppen under hela stretchen och pressa bröstet framåt tills det stramar i vänster bröstmuskel.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av augustime - 8 december 2013 17:00


1. Träna inomhus några minuter först. Uppvärm inne därdet är skönt och varmt. Kanske kan du jogga på ett springband eller göra rörelser till musik i 5-10 minuter. Det är lättare att komm ut i kylan sen. Stretcha i 3-5 minuter, lite höfter.   2. K...

Av augustime - 8 december 2013 09:15


Bara jag som älskar Kenzas nya nyårs-klänningar? Finns en med axelband och en med ärmar. Den med ärmar är snyggast tycker jag, riktigt mig. Den är grön med öppen rygg och riktigt glittrig, så som det ska vara på nyår. Är jätte sugen på den själv, sup...

Av augustime - 7 december 2013 16:30


* Kolla hur mycket pengar du har är prio ett. Har du inte så mycket pengar, kan du be dina syskon om de vill köpa en julklapp till era föräldrar med dig.   * Mammor kan önska sig allt från gulliga ugglor till coola köksredskap. Ugglor är väldigt ...

Av augustime - 7 december 2013 09:01


 

Av augustime - 10 november 2013 18:00


Eva Mendes och Ryan Gosling kanske snart skiljer sig. Efter två år ihop börjar relationen hamna lite på hal is. En gång när en reporter började prata om paret började hon prata om att hon lever i en skyddande bubbla.   Ashton Kutcher är dunderrik...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se