augustime

Direktlänk till inlägg 21 maj 2013

Från finnig till fin hy, följ dessa fyra steg

Av augustime - 21 maj 2013 09:38

1. Förberedelse
Innan du börjar behandla dina finnar är det viktigt att komma ihåg att det inte finns några mirakelkurer eller genvägar. Tålamod är en stor del av en lyckad behandling och för de allra flesta tar det mellan sex till åtta veckor innan man kan se några resultat. 
Många behandlingar kan göra att huden känns torrare än vanligt och då kan det lindra att tillföra extra fukt. Tänk på att välja en lotion som inte är för fet, då det kan täppa till porerna. Eucerins Hydrating Day Care är perfekt som underlag. Den snabbt absorberande och oljefria formulan gör huden mjuk och smidig.

2. Börja behandla
När det handlar om att bekämpa oren hud är det viktigt att ha en regelbunden och systematisk hudvårdsrutin. Hudvårdsserien Eucerin DermoPURIFYER ger perfekt skräddarsydd rengöring och vård i 3 steg.

Steg 1. Rengör 
Tvålfria Eucerin DermoPURIFYER Cleaser minskar överflödigt talg och bakterier. Skrubben Eucerin DermoPURIFYER rensar porerna på djupet.

Steg 2. Rensa/Klargör
Efter rengöringen är ansiktsvattnet Eucerin DermoPURIFYER Toner perfekt för att fräscha upp ansiktet.

Steg 3. Vårda
Fuktgivande Eucerin DermoPURIFYER Hydrating Day care minskar blank hud och orenheter och ger ett perfekt matt utseende. Täckstiftet Eucerin DermoPURIFYER Cover Stick är en skonsam avslutning som täcker omedelbart och reducerar synliga orenheter.

3. Om receptfria behandlingar inte hjälper
Om du prövat en receptfri behandling, som Eucerin DermoPURIFYER 3-stegs behandling, i minst 6-8 veckor utan tydligt resultat kan du kontakta din skolsköterska eller vårdcentral så kan de hjälpa dig att komma i kontakt med en läkare. Han eller hon kan då skriva ut en starkare receptbelagd kräm, gel eller tabletter.

Bra att veta: cirka 30 % av alla aknepatienter kräver komplettera hudvårdsrutinen med medicinsk behandling.

4. När finnarna är borta
Även efter att du har blivit av med dina finnar är det viktigt att du fortsätter med din hudvårdsrutin. Eftersom finnarna beror på de hormonförändringar som sker i din kropp när du kommer i puberteten riskerar du att få dem under hela din tonårstid. Slutar du behandla bara för att de synliga besvären har försvunnit kan de alltså komma tillbaka. Detta beror på att det tar ungefär 6-8 veckor för en finne att bildas.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av augustime - 8 december 2013 17:00


1. Träna inomhus några minuter först. Uppvärm inne därdet är skönt och varmt. Kanske kan du jogga på ett springband eller göra rörelser till musik i 5-10 minuter. Det är lättare att komm ut i kylan sen. Stretcha i 3-5 minuter, lite höfter.   2. K...

Av augustime - 8 december 2013 09:15


Bara jag som älskar Kenzas nya nyårs-klänningar? Finns en med axelband och en med ärmar. Den med ärmar är snyggast tycker jag, riktigt mig. Den är grön med öppen rygg och riktigt glittrig, så som det ska vara på nyår. Är jätte sugen på den själv, sup...

Av augustime - 7 december 2013 16:30


* Kolla hur mycket pengar du har är prio ett. Har du inte så mycket pengar, kan du be dina syskon om de vill köpa en julklapp till era föräldrar med dig.   * Mammor kan önska sig allt från gulliga ugglor till coola köksredskap. Ugglor är väldigt ...

Av augustime - 7 december 2013 09:01


 

Av augustime - 10 november 2013 18:00


Eva Mendes och Ryan Gosling kanske snart skiljer sig. Efter två år ihop börjar relationen hamna lite på hal is. En gång när en reporter började prata om paret började hon prata om att hon lever i en skyddande bubbla.   Ashton Kutcher är dunderrik...

Ovido - Quiz & Flashcards