augustime

Senaste inläggen

Av augustime - 24 oktober 2013 10:00

Ariana älskar att få hennes instagram att se sammanhängande ut. Det vill säga att om bilderna har samma färgskala, så ser det mer harmoniskt ut.


Lägg inte ut får många egobilder. Vänta ca fem dagar innan du lägger ut en ny.

 
ANNONS
Av augustime - 23 oktober 2013 18:30

På måndagar ska det vara en mjuk start på veckan. Testa med ett par sköna jeans, ett hängigt linne, en färgglad jacka, en scarf och ett par stövlar med en slarvig frisyr eller utsläppt.

 

 

 

ANNONS
Av augustime - 23 oktober 2013 13:45

~Härma songerskor och sångare som du tycker är bra och exprimentera med din röst. Carly brukar härma Sinead O´connor, och det lärde henne jätte mycket~


~Hitta ett instrument som du gillar. Prova många instrument tills du fastnar för ett/fler~


~Öva jätte mycket! Öva med vänner, klasskompisar, familjen, så många som möjligt~


~Hitta starka idoler som vågar vara sig själva och följa sin egen dröm~

 

Av augustime - 22 oktober 2013 18:24

* Man är oftast nervös över att säga fel, öva in texten och träna extra mycket så att du kan texten.


* När du ska lära in din text kan du gå på promenader, ligga ute och sola, gå till stan eller öva inför gosedjur.


* Öva inför din familj muntligt, försök att skriva upp stödord eller helt utan papper.


* Kolla snabbt upp och snabbt ner i papperet på redovisningen, eller så kan du alltid kolla på dina närmsta kompisar som säkert håller på dig!


* Sov träna och äta mycket som gör att du kan komma ihåg texten bättre.

 

Av augustime - 20 oktober 2013 17:15

 

Av augustime - 19 oktober 2013 17:10

* Det är alltid bäst att välja kläder kvällen innan. Om du gör det på morgonen kommer det bara ta en massa onödig tid.


* Kolla på vädret kan du alltid göra. Då kan du välja kläder efter väder, det är inte alltid rätt men nästan alltid så du kan alltid kolla på det innan du väljer din outfit.


* Testa kläderna innan du bara lägger dem på stolen, matcha färger och former. Tänk på vad du kanske har lust med, är det måndag kanske man vill ha slapp outfit.


* Skriv ett schema för vilka teman på kläder du vill ha. T.ex på tisdag tajta kläder och fredag färgglada kläder.


* Tänk på att alltid ta fram kläder som du är bekväm i och verkligen gillar. Sätt ihop kläder och outfit som du tycker är fint och passar med varandra.

 

Av augustime - 19 oktober 2013 08:30

* Träna bara det du tycker om och ser fram emot att göra. Det kanske är lite svårt om du inte har en fotboll hemma och två mål med några kompisar, men då kan du hitta en plats där du kan spela med någon annan boll. Springa/jogga är alltid bra, har du aldrig gjort det, så testa!


* Satsa aldrig för högt. Det gör att du kommer tycka att det är för svårt med träningen och inte ser fram emot att träna, det är mycket lättare att satsa i den nivån just du är. När du tycker att det är lätt kan du börja med lite svårare träning.


* Tänk på varför man/du tränar. Alla tränar för att kroppen ska hållas igång och må bra. Ligger du bara där hemma och kollar på tv så är det inge bra för kroppen. Säg till dig varje kväll och innan du ska träna att du gör det för att må bra.


* Du kan alltid tänka på att det är skönt att sporta med musik i öronen. Är du på gymmet/ute och tränar kan du ha musik, tänk då att du får ha något bra i öronen!


* Tänk alltid på vilken skön känsla du får när du tränat, mycket bättre än känslan när du bara suttit i soffan. Det motiverar din träningslust och du är snart uppe på benen för att träna mer.


* Skaffa dig lite skönare kläder för träningen. Skaffa dig ett par riktiga träningsskor och riktiga kläder efter väder. 

 

Av augustime - 18 oktober 2013 15:15

Här finns det tips om duhar försovit dig eller inte har tid att fixa ditt hår och smink på morgonen.


Hår 

* Många gillar att ha håret i en boll, sätt upp håret i en hästsvans, rulla håret runt snodden, fäst med hårnålar, sätt en liten rosett någonstans i håret och klart!

* Har du bara nån minut kvar kan du slänga på dig ytterkläderna och ta allt hår på sidan, gör en fläta och så klart, en sne fläta!

* Gör två smala flätor, dra dem bak, sätt upp dem tillsammans med en hästsvans, fäst med en hårsnodd och där har du en hästsvans med flätor på sidorna.


Smink 

* Du kanske inte har tid med att sminka dig så mycket, ta på dig en concealer, mascara och ett rött läppstift, det matchar till allt och ingen fattar att du haft bråttom på morgonen!

* Om du appsolut måste ha foundation, applicera det och sedan en concealer. Ta på en vit kajal på vattenlinsen, mascara och ett rosa läppstift så ser du pigg ut!

* Sätt på en concealer, dra på brun ögonskugga vid globlinjen, ta en eyeliner och dra ett smalt streck, ta på lite mascara och ett mörkt läppstift och där är det fint!

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se