augustime

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2013

Tips på vad du kan göra när du har tråkigt

Av augustime - 28 oktober 2013 08:54

Det är sjukt många som har tråkigt ganska ofta, men ändå inte vill sitta still och bara rita när man har tråkigt. Här finns tips på vad du kan göra när du har tråkigt.


* Du kan ju alltid ringa en kompis om du har så där lust med det. Om den första inte kan, ring flera kompisar och planera lite vad ni kan göra innan du åker dit. Med kompisar kan man skratta även om man ör ute och krattar löv.

 

* Har du ingen lust att vara med en kompis kan du alltid ta på dig springgrejerna och sticka ut på en joggingtur. Har du tillåtelse till gym är det aldrig fel att vara där ett tag och skämma bort kroppen lite och strunta i klockan.

 

* Om du bor nära stan kan du bara gå till en affär och kolla på lite kläder/skor. Ta för dig med lite kläder (kan du göra även om du inte har några pengar) och bara gå in i provrummet för att prova. Gillar du hur du ser ut i dem kanske du kan köpa om du har pengar, eller alltid ha det på önskelistan till nästa gång.

 

* Är du som jag och bor ganksa långt bort från stan? Hos mig finns det en massa hus och massa djur som skäller på en och alla kollar när man går förbi, är det så hos dig också? Du kan allatid gå till en skog om det finns någon och plocka bär eller svamp även om det inte är så kul, regnar det inte kan du cykla en ganska lång sväng eller så kan du ta bussen in till stan och kolla på affärer!

 

* Ta en skön promenad vid närmaste mysiga stig där du kan fota på alla fina löv, kanske du kan fota dig själv och ha som bakrundsbild på instagram?

 

* Det går också att bara vara hemma om du inte har lust/om klockan är för mycket för att gå/åka någonstans. Du kan alltid använda en träningsapparat om ni har någon hemma, eller kolla vad du passar i för kläder och accesoarer framför spegeln, testa nya outfits alltså.

 

* Ett bra tips är att planera lite på morgonen (om du har tis) eller på söndagen. Du kanske gåt på någon sport en dag, och en annan dag kan du vara med någon osv. Ring och planera med folk och skriv en lista, men kom ihåg att det är bra att ha tråkigt ibland!

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av augustime - 8 december 2013 17:00


1. Träna inomhus några minuter först. Uppvärm inne därdet är skönt och varmt. Kanske kan du jogga på ett springband eller göra rörelser till musik i 5-10 minuter. Det är lättare att komm ut i kylan sen. Stretcha i 3-5 minuter, lite höfter.   2. K...

Av augustime - 8 december 2013 09:15


Bara jag som älskar Kenzas nya nyårs-klänningar? Finns en med axelband och en med ärmar. Den med ärmar är snyggast tycker jag, riktigt mig. Den är grön med öppen rygg och riktigt glittrig, så som det ska vara på nyår. Är jätte sugen på den själv, sup...

Av augustime - 7 december 2013 16:30


* Kolla hur mycket pengar du har är prio ett. Har du inte så mycket pengar, kan du be dina syskon om de vill köpa en julklapp till era föräldrar med dig.   * Mammor kan önska sig allt från gulliga ugglor till coola köksredskap. Ugglor är väldigt ...

Av augustime - 7 december 2013 09:01


 

Av augustime - 10 november 2013 18:00


Eva Mendes och Ryan Gosling kanske snart skiljer sig. Efter två år ihop börjar relationen hamna lite på hal is. En gång när en reporter började prata om paret började hon prata om att hon lever i en skyddande bubbla.   Ashton Kutcher är dunderrik...

Ovido - Quiz & Flashcards