augustime

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2013

Fixa hår och smink snabbt på morgonen

Av augustime - 18 oktober 2013 15:15

Här finns det tips om duhar försovit dig eller inte har tid att fixa ditt hår och smink på morgonen.


Hår 

* Många gillar att ha håret i en boll, sätt upp håret i en hästsvans, rulla håret runt snodden, fäst med hårnålar, sätt en liten rosett någonstans i håret och klart!

* Har du bara nån minut kvar kan du slänga på dig ytterkläderna och ta allt hår på sidan, gör en fläta och så klart, en sne fläta!

* Gör två smala flätor, dra dem bak, sätt upp dem tillsammans med en hästsvans, fäst med en hårsnodd och där har du en hästsvans med flätor på sidorna.


Smink 

* Du kanske inte har tid med att sminka dig så mycket, ta på dig en concealer, mascara och ett rött läppstift, det matchar till allt och ingen fattar att du haft bråttom på morgonen!

* Om du appsolut måste ha foundation, applicera det och sedan en concealer. Ta på en vit kajal på vattenlinsen, mascara och ett rosa läppstift så ser du pigg ut!

* Sätt på en concealer, dra på brun ögonskugga vid globlinjen, ta en eyeliner och dra ett smalt streck, ta på lite mascara och ett mörkt läppstift och där är det fint!

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av augustime - 8 december 2013 17:00


1. Träna inomhus några minuter först. Uppvärm inne därdet är skönt och varmt. Kanske kan du jogga på ett springband eller göra rörelser till musik i 5-10 minuter. Det är lättare att komm ut i kylan sen. Stretcha i 3-5 minuter, lite höfter.   2. K...

Av augustime - 8 december 2013 09:15


Bara jag som älskar Kenzas nya nyårs-klänningar? Finns en med axelband och en med ärmar. Den med ärmar är snyggast tycker jag, riktigt mig. Den är grön med öppen rygg och riktigt glittrig, så som det ska vara på nyår. Är jätte sugen på den själv, sup...

Av augustime - 7 december 2013 16:30


* Kolla hur mycket pengar du har är prio ett. Har du inte så mycket pengar, kan du be dina syskon om de vill köpa en julklapp till era föräldrar med dig.   * Mammor kan önska sig allt från gulliga ugglor till coola köksredskap. Ugglor är väldigt ...

Av augustime - 7 december 2013 09:01


 

Av augustime - 10 november 2013 18:00


Eva Mendes och Ryan Gosling kanske snart skiljer sig. Efter två år ihop börjar relationen hamna lite på hal is. En gång när en reporter började prata om paret började hon prata om att hon lever i en skyddande bubbla.   Ashton Kutcher är dunderrik...

Skapa flashcards