augustime

Direktlänk till inlägg 30 juni 2013

Tips-En chans att bli en känd bloggare

Av augustime - 30 juni 2013 11:27

Det många drömmer om är att bli en känd bloggare. Det är svårt att inte hitta en person som vill fortsätta sin lilla blogg i livet medans andra har väldigt stora bloggar med flera 100.000 UNIKA besökare VARJE dag. Men att vara känd kanske inte alltid är så kul? Du är alltid i centrum, folk beundrar dig och vill ha din autograf o.s.v, är det alltid så kul? Tänk igenom det innan du ens startar en blogg, den kan bli hur intressant som helst och det kanske bara strömmar in besökare när du minst anar det. Om man tänker på vad alla kända bloggare har gått igenom, och går igenom fortfarande, så är det hat. Hur man än försöker stå emot det, så är det svårt att inte göra det. Sånna här små bloggar, med knappt 20 besökare per dag, vet nog inte hur det känns. Tänk på om du vill bära kronan, och satsa på detta. 

 

                                                            Tips för stora framgångar!

1. Till att börja med, upptäck din potential ,försöka förstå vad som gör dig annorlunda än andra människor, vilka är dina bästa egenskaper och utveckla dem, göra dem till dina speciella vapen.
2. Kommunikation är nyckeln till framgång: det är bra om du har sanna vänner, men du måste träffa nya människor.
3. Var positiv! Du måste vara positiv om du vill bygga en framgångsrik karriär och nå popularitet. Glöm inte att le och vara öppen för människor runt omkring dig. Försök att tro på det bästa. Människor lockas av ditt starka självförtroende. En pessimist kommer aldrig att bli en ledare.
4. Att ha ett bra sinne för humor kommer att lägga till lite fler chanser till framgång. Detta är en nödvändig kvalitet för en känd person. Naturligtvis kan inte alla skryta med en god känsla för humor, men åtminstone alla kan utveckla det.
5. Håll dig chill. Speciellt i dessa dagar så måste kändisar ignorera alla haters och avundsjuka människor. Om du reagerar på varje skvaller, kommer du att drivas galen och tappa modet.
6. Detta råd är bra oavsett vad du gör. Om det är något mystiskt med din personlighet, kommer du att attrahera folks uppmärksamhet deffinitivt.
7. Försök att använda alla möjligheter och inte vara rädd för att riskera.
8. Var dig själv och minska ditt ego, försök att bry dig om andras åsikter och känslor också. Tro inte att du är Gud. Människor som är runt omkring dig behöver en bit av din uppmärksamhet, liksom du behöver deras.
9. Gör något galet. Människor lockas inte bara av bra saker. Några riktigt galna saker kommer att hjälpa dig att få fler fans.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av augustime - 8 december 2013 17:00


1. Träna inomhus några minuter först. Uppvärm inne därdet är skönt och varmt. Kanske kan du jogga på ett springband eller göra rörelser till musik i 5-10 minuter. Det är lättare att komm ut i kylan sen. Stretcha i 3-5 minuter, lite höfter.   2. K...

Av augustime - 8 december 2013 09:15


Bara jag som älskar Kenzas nya nyårs-klänningar? Finns en med axelband och en med ärmar. Den med ärmar är snyggast tycker jag, riktigt mig. Den är grön med öppen rygg och riktigt glittrig, så som det ska vara på nyår. Är jätte sugen på den själv, sup...

Av augustime - 7 december 2013 16:30


* Kolla hur mycket pengar du har är prio ett. Har du inte så mycket pengar, kan du be dina syskon om de vill köpa en julklapp till era föräldrar med dig.   * Mammor kan önska sig allt från gulliga ugglor till coola köksredskap. Ugglor är väldigt ...

Av augustime - 7 december 2013 09:01


 

Av augustime - 10 november 2013 18:00


Eva Mendes och Ryan Gosling kanske snart skiljer sig. Efter två år ihop börjar relationen hamna lite på hal is. En gång när en reporter började prata om paret började hon prata om att hon lever i en skyddande bubbla.   Ashton Kutcher är dunderrik...

Ovido - Quiz & Flashcards