augustime

Direktlänk till inlägg 12 juni 2013

Skönhetstips-smink och naglar

Av augustime - 12 juni 2013 20:08

Sminktips

 

15. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.


16. Rätt foundation...
Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler.

17. ...och rätt nyans
Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?

18. Slut på concealer?
Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!

19. Hållbar ögonskugga
Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar med en ögonskuggeprimer. Eller prova att dutta foundation på ögonlocken och försegla med puder.

20. Kajal först!
Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig som spindelben. Ögonskugga ska också på före mascara.

21. Nästan osminkad
Orkar du knappt sminka dig på morgonen? Satsa på ett klarrött läppstift eller ett rosa cremerouge. De klara färgerna kommer dra uppmärksamheten från ditt osminkade ansikte och göra att du ser pigg och fräsch ut i alla fall.

22. Inget kladd
Slicka snabbt kanten på glaset innan du dricker så slipper du läppstiftsmärken.

23. Fejka fylligare läppar
Måla munnen med ett rosa läppglans och applicera därefter ett naturligt, extra glansigt läppglans i mitten på din underläpp för ett intryck av fylligare läppar.

24. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

25. Värm ögonfransböjaren
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.


Nageltips

 

26. Längre naglar
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

27. Slipp missfärgat
Gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade  nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.

28. Olja för torrisar
Olja är dina torra naglars bästa vän! Har du ingen nagelolja hemma, prova istället att doppa fingrarna i en skål med varm olivolja.

29. Få nagellacket att torka snabbare
Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.

30. Inga mer gula naglar
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av augustime - 8 december 2013 17:00


1. Träna inomhus några minuter först. Uppvärm inne därdet är skönt och varmt. Kanske kan du jogga på ett springband eller göra rörelser till musik i 5-10 minuter. Det är lättare att komm ut i kylan sen. Stretcha i 3-5 minuter, lite höfter.   2. K...

Av augustime - 8 december 2013 09:15


Bara jag som älskar Kenzas nya nyårs-klänningar? Finns en med axelband och en med ärmar. Den med ärmar är snyggast tycker jag, riktigt mig. Den är grön med öppen rygg och riktigt glittrig, så som det ska vara på nyår. Är jätte sugen på den själv, sup...

Av augustime - 7 december 2013 16:30


* Kolla hur mycket pengar du har är prio ett. Har du inte så mycket pengar, kan du be dina syskon om de vill köpa en julklapp till era föräldrar med dig.   * Mammor kan önska sig allt från gulliga ugglor till coola köksredskap. Ugglor är väldigt ...

Av augustime - 7 december 2013 09:01


 

Av augustime - 10 november 2013 18:00


Eva Mendes och Ryan Gosling kanske snart skiljer sig. Efter två år ihop börjar relationen hamna lite på hal is. En gång när en reporter började prata om paret började hon prata om att hon lever i en skyddande bubbla.   Ashton Kutcher är dunderrik...

Ovido - Quiz & Flashcards