augustime

Alla inlägg under maj 2013

Av augustime - 29 maj 2013 09:33

Jag har nyss gjort en video, en sminkning. Säger kanske lite fel i videon, men jaja.. Förlåt också för att det blir dåligt ljus, men jag kommer kanske få en bättre kamera. Och sedan så fyller jag snart tolv, och har inte sminkat mig så mycket, utan jag håller på att lära mig. Aja, ha de bra!

 

Av augustime - 29 maj 2013 08:44

 

       

Länk till läppstift----- http://www.eyeslipsface.com/elf/lips/lip_stick/lipstick

Länk till ögonskuggspallett------ http://www.eyeslipsface.com/studio/eyes/eyeshadow/endless_eyes_pro_eyeshadow_palette_limited_edition


Concealer, garnier, och så foundation från loreal paris

Av augustime - 28 maj 2013 19:33

Vill du se bra ut på examen? Ta då på dig en vit klänning, färgglada smycken, måla en färgglad sminkning och ha ett par färgglada ballerina skor. Det gör att du ser både fräsch och check ut! Men ballerina skor kan man ha varj dag, det finns så mycket att välja mellan, själv ska jag ha det!

 

http://www.have2have.se/skor/ballerinaskor/have2have-brands/ballerinaskor-selin-rosa

 

 

Av augustime - 26 maj 2013 11:17

Har skrivit några förslag förut, här kommer nya.


1. Drick vatten, även om du inte gör något om dagarna så är det bra för både huden och håret.

 

2. Ät mycket frukt och grönt, det är ju också bra för kroppen.

 

3. Undvik att äta få mycket socker.


 

Av augustime - 25 maj 2013 21:15

Undrar du vad du ska ha på dig på examen? Här kommer några tips.


Jag tycker själv att man ska vara vit eller i alla fall ljus på examen. Det är en bättre känsla, för mig i alla fall.

http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/klanningar-tunikor/ccollection-cdresses-p1.html#product_168361

 

http://cubus.com/sv/Barn/Flicka/Flicka-134-164/Klanningarkjolar/71307512/71307513/

 

http://cubus.com/sv/Barn/Flicka/Flicka-134-164/Klanningarkjolar/71307522/713075212/

 

http://www.madlady.se/klader/klanningar/vit-klanning-freedom.html

 


Sedan behöver man ju inte ha klänning, utan något annat snyggt!

http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/toppar/ccollection-ctops-p1.html#product_169058

 

 




Av augustime - 24 maj 2013 17:57

Undrar du om du är kär, om killen du gillar är kär i dig? Kolla in detta inlägg!


Om du är kär, så ska du verkligen tycka om personen mer än en kompis. För vissa pirrar de till i magen, för andra så vet man knappt vad man ska säga. Om du är kär måste du också ha träffat och rört personen, åtminstone också talat till den och veta lite om den. Om du inte vet hur personen är, så är det kanske dax att börja lära känna han/hon. 

Tips:

1. Fråga efter skolan om personen vill hitta på något kul, om det känns säkrats att ta med en kompis så ta med dig någon också. 

2. Vill du vara lite mer "kompis" de första gångerna, så testa med ställen där det är mycket folk. T.ex en marknad, någon affär eller så kanske ni kan gå runt på stan. 

3. På de här kompis-ställerna kommer ni kunna skratta, prata mycket och samtidigt lära känna varandra. Det gör att du kommer få reda på hur både personen är och vad den gillar och lite annat om den. 

4. När ni lärt känna varandra lite bättre kan man börja gå hem till personen, eller hem till dig, för att veta hur det är hemma hos den. Tänk efter lite vad du skulle kunna göra, hitta på något kul på gården och var kreativ, pinsam tystnad är inte något vidare..

5. Nu kanske du vill testa lite om killen gillar dig på riktigt, när ni hängt ett tag och haft skoj tillsammans. Titta mycket in i personens ögon, småle ibland och säg en kompimang. Är du för blyg så kan du vänta ett tag till, har inte personen sagt något om dig så betyder det att den är för blyg, eller för att den bara vill vara din kompis.

6. Nu har det gått ett tag, ni kan på b.la bio eller något annat småmysigt. Vid detta tillfälle brukar det oftast hända oväntade saker..

7. Om inget har hänt efter ett långt tag så är det nog dax att leta upp en nya kille/tjej att gilla lite extra. Eller så kan du bara njuta riktigt av att du faktiskt är singel, som jag!


Om personen du tycker om gillar dig ska han/hon kunna ställa fina komplimanger, fråga dig saker och kan vara sig själv med dig. Så kan också vänner bete sig, så var inte för snabb med att vara romantisk!

 


 

 

Av augustime - 22 maj 2013 12:56

Här är några av Maybellines nyaste saker. 

http://www.maybelline.com/Products/Lip-Makeup/Lip-Color/Color-Whisper-by-Color-Sensational.aspx

De här läppstiften är de nyaste hos Maybelline, har kollat igenom alla, de här är mina favoriter.

   


http://www.maybelline.com/Products/Face-Makeup/Foundation/Instant-Age-Rewind-The-Lifter-Makeup.aspx#shadedetails

Dem har också fått ny foundation, så här ser den ut.

 

http://www.maybelline.com/Products/Face-Makeup/Concealer/Instant-Age-Rewind-Eraser-Dark-Spot-Concealer-Treatment.aspx

Behöver du nya concealer? Varför inte testa Maybelline´s nya!?

 


Av augustime - 22 maj 2013 12:19

Papillon är en mycket vacker hund och kommer från Frankrike och Belgien. Deras ursprung är dvärgspaniel med lång fin och slät päls. Papillon är en tvivlig hund, lättlärd, och en mycket elegant hund. Lätt att papillon hund är en knähund. De följer med allt och trots sin lugna eleganta själ är de väldigt livliga. Papillon hundar är en av de bästa hundar på agility. Den första lydnadschampion i Sverige var faktiskt Papillon. Trots hunden är liten vaktar den gärna sin ägare. Den polsk-svenske kungen, Sigismund hade en dvärgspaniel som liknade en papillon. Hanar väger ungefär 1,5- 4,5 kg. Tikar väger 1,5 kg-5 kg. De väger inte mycket. Som ni kanske vet är honor oftast större och väger mer än hanar. Papillon har sin närmaste släkt till Phalené. De kallas även för fjärilshund. Papillon betyder fjäril på franska. Phalené betyder mätarfjäril på franska. Man kallar de också, dagfjäril och nattfjäril.

             

Skapa flashcards